Pályázat átadása az Óvodában.

2016.09.08

Az idei évet több szempontból is újdonságként éljük meg. Intézményünk, a Szent Anna Óvoda és Általános iskola a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye fenntartása alá került, valamint egy újabb pályázat sikerességét is ünnepelhettük 2016. szeptember 8-án.

Bucsku Marianna, egyik óvodás gyermekünk édesanyja a nyíregyházi székhelyű LEGOManufacturing Kft dolgozójaként a cégéhez nyújtott be pályázatot, amelynek köszönhetően az intézményünk kétmillió Ft támogatást kapott. Ebből az összegből udvari játékparkunkat bővítettük (komplett csúszda, hinta).

Bíró István, Gere Zsolt a LEGO Manufacturing Kft munkatársai adták át a játékbirodalmat, amit a gyermekek vidám műsorral köszöntek meg. Az ovisok meglepetésére több doboz LEGO-játék is a birtokukba került.

Az átadáson Törő András, a Szent Anna Óvoda és Általános iskola igazgatója, a fenntartó részéről Felföldi László általános püspöki helynök, Fodor András püspöki helynök, Törő András püspöki titkár, Molnár Katalin főigazgató (EKIF), valamint az intézmény gyermekei és dolgozói vettek részt.